Verkstadskund

– reparation och renovering av växellådor

När er kund kommer in och ber om hjälp med ett misstänkt problem med drivlinan är tre saker viktiga:

  • Att snabbt få diagnostiserat och åtgärdat felet!
  • Att det jobbet som utförs är proffsigt och av hög kvalitet
  • Priset

Genom att välja oss som heltäckande partner inom både automatlådor och manuella växellådor har ni mycket goda förutsättningar att tillgodose er kunds krav.

I första skedet hjälper vi våra verkstadspartners med tips, råd och annan support. Vid konstaterat fel på lådan monterar ni ur den och skickar till oss för renovering. I vissa fall kan vi erbjuda en utbyteslåda – då blir er kunds väntetid minimal. I annat fall gör vi renoveringen på några dagar*. Lådan returneras sedan till er och ni monterar den åter i bil. Ni behöver inte tänka på logistiken, vi kan ordna med frakterna om ni vill.

Utvecklingen inom transmissionsområdet går mycket snabbt och det kan vara svårt att hänga med. Vi håller oss naturligtvis hela tiden uppdaterande på vad som händer på eftermarknaden, men vi håller också ett öga på vad som händer på nyutvecklingsområdet. På så sätt behöver inte ni oroa er över att hamna på efterkälken, utan kan istället koncentrera er på annat. Vi är helt enkelt experter på det vi gör! Genom att anlita oss för växellådsrelaterade problem säkerställer ni kvaliteten på produkten. Er kund är vår kund – det är så vi ser det.

Genom att bara koncentrera oss på en produkt kan vi hålla priserna för vår renoveringsverksamhet nere. Tar man in aspekter som kvalitet, support och produkttillgänglighet så är vårt alternativ med största sannolikhet betydligt billigare än att åta sig dessa jobb själv. Som verkstadskund till oss har du dessutom alltid tillgång till bra rabatter.

Välkommen som kund hos STM!

* Vi har ett stort reservdelslager men ibland kan det ändå ta några extra dagar för att få hem reservdelar som saknas.

Därför skall ni välja STM som partner:

  • Kvalitetssäkrade produkter
  • Snabb leverans
  • Låga kostnader
  • Fri tillgång till support