Flushmaskin hos Bilcity i Stenungsund

fredag, mars 18th, 2016

500-1100B

Nu kan ni komma till vår samarbetsverkstad Bilcity i Stenungsund och få er automatlåda eller DSG växellåda ordentligt flushad. Bilcity har en Motorvac som gör arbetet med god kvalitet och är effektiv. Med denna maskin så byts all olja i din växellåda.

Ring eller mejla för prisförfrågan för just din bil!

Byt olja för att förebygga problem med din växellåda.

STM på verkstadsmässan i Kista

tisdag, mars 10th, 2015

Förra veckan så ställde STM ut på Fordonverkstadsmässan i Kista. Detta gjorde vi ihop med vårt systerföretag LBM Autoparts och vår samarbetspartner på oljesidan Midland Oil. Mässan varade i 2 dagar och lockade 3076 besökare. Lite mer bilder nedan.

 

IMG_0106

IMG_0096

IMG_0097

 

STM på Automessen i Oslo, Lilleström

torsdag, februari 12th, 2015

Under förra veckan så ställde STM ut på Automessen i Oslo. Tack alla besökare som kom förbi oss. Vi laddar nu om inför Fordonverkstad om ett par veckor. Besök oss i vår monter E01, 4-5 mars 2015, Stockholm Sverige

 

IMG_1050

IMG_3510

IMG_3493

Kommande mässor, Automessen i Oslo och Fordonverkstad i Stockholm.

torsdag, januari 8th, 2015

 

STM kommer ha en intensiv vår där vi kommer finnas representerade på både Automessen i Oslo och Fordonverkstad i Stockholm.

Önskar ni biljetter till mässan vänligen mejla.

Besök oss i vår monter D03-38,  4-7 Februari 2015, Lilleström Norge

Besök oss i vår monter E01, 4-5 mars 2015, Stockholm Sverige

Välkommen att besöka oss!

 

Pressrelease: STM levererar utbytesväxellådor till Mitsubishi

onsdag, september 24th, 2014

STM levererar utbytesväxellådor till Mitsubishi

Svensk Transmission & Motor AB i Stenungsund har nu startat ett renoveringsprogram för automatlådor åt Mitsubishi Motors Sverige.
STM som är den del av STS Group, har fått för förtroendet att sjösätta ett utbytesprogram för en omfattande del av Mitsubishis automatlådesortiment. Detta innebär att förutom att utföra själva renoveringen av växellådorna, även sköta lagerhållning av såväl färdigrenoverade produkter som hantering och inlagring av stommar. Renoveringen kommer att ske i STS moderna renoveringsanläggning i Stenungsund strax norr om Göteborg.

Att bli leverantör till en aktör som Mitsubishi är ett kvitto på att vi på STM arbetar rätt med långsiktigt och kompromisslöst kvalitetstänkande. STS Group är visserligen en av Europas största automatlåderenovörer men vi har faktiskt hela vår verksamhet i Sverige och kommer på så vis vara nära vår marknad med ”over night”-leveranser till de flesta kunder i landet. Att dessutom kunna hjälpa till med logistik och lagerhållning är extra roligt just i det här fallet, eftersom vårt helt nya logistikcenter invigdes nu i sommar, säger Erik Stålebo VD för STM.

Samarbetet blev officiellt på Mitsubishis servicemarknadskonferens nu i september och mottogs med optimism av märkesverkstäderna.

För kommentarer och ytterligare information, kontakta:

Erik Stålebo, VD Svensk Transmission & Motor AB,

V5A51

STM på Automechanika i Frankfurt

onsdag, september 24th, 2014

Den 16-20 september så var det Automechanika i Frankfurt, förmodligen världens största reservdelmässa för bilindustrin. STM var givetvis på plats för att träffa leverantörer och kunder.

bild 2

bild 1

bild 5

bild 4

bild 3

Ny Kia modell??

fredag, maj 30th, 2014

Denna vackra staty finns att beskåda utanför Kia Danmarks huvudkontor.

bild

Nytt logistikcenter ger förbättrad service!

fredag, maj 23rd, 2014

STS Gruppen i vilken även vi på STM ingår bygger just nu ett helt nytt logistikcenter i Stenungsund. Med detta så kommer vi ytterligare förbättra vår redan höga servicegrad. Vi kommer att ha möjlighet att lagerhålla fler färdiga utbyteslådor men även stommar. Idag levererar vi 70% direkt från vårt lager medan ungefär 30% är stommar som renoveras direkt när de kommer från kunden. Inom 2 år har vi som målsättning att leverera hela 95% direkt från lagerhyllan. Det innebär en ”dagen efter” leverans som ingen annan skandinavisk aktör kan mäta sig med för vi vet att leveranstiden är viktig för våra kunder. Första etappen kommer stå klar redan nu i juni med mer än 1000 kvm lageryta inomhus och ligger bara några minuter från E6:an.

bildHALL

Automässan

måndag, januari 20th, 2014

Automässan i Göteborg blev en succe för STM. Totalt besöktes mässan av 15190 besökare. STM träffade både nya och gamla kunder. Vi tackar alla som besökte vår monter!

bild 3

bild 2

bild 1

Automässan Dag 1

onsdag, januari 15th, 2014

Mässan har dragit i gång och dagen har varit full med aktiviteter. STM var mitt i händelsernas centrum när mässan invigdes idag.

Lite bilder från dagen nedan. Välkommen in imon!8

Vår monter redo!

7

5

Invigning!

Imon smäller det! Automässan öppnar..

tisdag, januari 14th, 2014

1

2

3

4

Imorgon öppnar Automässan men vi kan givetvis bjuda på en förhandsvisning av STMs monter redan nu..

Vi kommer att visa vår nya film som visar vår unika renoveringsprocess, missa inte det..

Välkommen att besöka oss monter B06:39, Välkommen!!

Teknikcollege Rådet

torsdag, november 7th, 2013

Vi inom STS-gruppen och LBM/STM är med och engagerar oss i något som kallas för Teknikcollege Rådet. Teknikcollege är ett samarbete mellan den tekniska gymnasieskolan och näringslivet runt om i landet. Vårt engagemang har vi för att vara med och påverka och säkerställa att skolan idag utbildar rätt kompetenser på sina teknikprogram för att möta företags krav på arbetskraft. Rådet har dessutom möjlighet att ge skolans utbildningar en lokal prägel där utbildningen anpassas till den typen av företag som finns på orten. Här i Stenungsund är t.ex. kemiindustrin stark och därför finns en del program anpassade för denna bransch i programutbudet. STS-gruppen som är en av kommunens största arbetsgivare inom tekniksektorn vill också givetvis vara med och diskutera de fordonstekniska och industritekniska utbildningarna här på Nösnäsgymnasiet som är vår största gymnasieskola med ett upptagningsområde i hela Västsverige. Bilden nedanför är hämtad från en mässa i veckan som skolan anordnade för att locka ungdomar i årskurs 9 att söka tekniska program.

bild 2

Kia Servicemarknadskonferens Stenungsbaden Yachtclub 3-4 september

onsdag, september 4th, 2013

STM som exklusiv leverantör av renoverade automatlådor till KIa har varit med på Kia Servicemarknadskonferens Stenungsbaden Yachtclub 3-4 september. Vi har givetvis varit på plats och diskuterat automatlådor & transmission med Kias verkstäder samt deltagit på den minimässan som arrangerats.. Vi vill passa på att tacka Kia för en kanonupplägg!

IMAG1448 IMAG1443 IMAG1454 IMAG1452 IMAG1447

 

Besök oss på Automässan i januari

måndag, september 2nd, 2013

Gear-market_s

Skriv upp datumen 15-18 januari 2014 i din kalender redan nu! Då finns vi på plats på Nordens största mötesplats för fordons- och verkstadsbranschen på Svenska Mässan i Göteborg. Välkommen förbi vår monter så berättar vi om nyheterinom växellådsmarknaden och ger tips på hur du förlänger livet på din automatlåda.

Skriv ut dina entrébiljetter här!

 

STM tar semster och har stängt v. 29 & 30

fredag, juli 12th, 2013

STM tar semster och har stängt v. 29 & 30

Mejla era förfrågningar under tiden så svarar vi kontakt@stmab.se