Vecka 9 – Ny Lokal Verkstadspartner i Järpen

För att öka servicen i Östersunds- samt Trondheimsområdet har vi startat ett samarbete med Järpens Bilverkstad som ligger mellan Åre och Östersund. Verkstaden ligger inte långt från E14 bara 19 mil från Trondheim och lite drygt 7 mil från Östersund. Den ligger på Norra vägen, bara ett stenkast från järnvägsstationen med dagliga förbindelser med Trondheim och Östersund, kan vara bra att veta om man behöver lämna kvar bilen några dagar. På norska sidan i Sør-Trøndelag fylke, finns nästan 300 000 invånare. Lägger man därtill invånarantalet i Jämtlands län som är ca 130 000 så befinner vi oss i en mycket intressant marknad. I verkstan arbetar Mats, Peppe, Viktor och Håkan – de har en bred och gedigen erfarenhet som allbilsverkstad. Det gör att vi med gott förtroende kan överlämna våra kunder i deras händer. Våra norska kunder i Østlandsområdet (Oslo) servar vi som vanligt i vår egen verkstad i Stenungsund. Vi kommer på sikt fortsätta att utöka vårt samarbetsnät längs den svensk/norska gränsen. Men som sagt, nu vill vi börja med att önska er varmt välkoma till STM Lokal Verkstadspartner Jämtland!

Järpens Bilverkstad

Järpens Bilverkstad