Vecka 11 – Vårt mål är att erbjuda marknadens bästa garanti!

Nu utökar vi vår redan generösa garanti att gälla i 2 år eller 30 000 km! När vi lanserade STM var vårt mål att erbjuda marknadens absolut bästa garantipaket för ”normalbilsten”. Det glädjer oss nu att branschen i stort har börjat ta sitt konsumentansvar och att konkurrenterna börjar knappa in. Vår målsättning är fortfarande att vara bäst på garanti – det är därför vi nu valt att vässa vårt erbjudande ytterligare – för din trygghets skull…
Det här med garanti är egentligen ganska svårt när man håller på med renoveringar. Vi som renovör går ju in och lämnar garanti på förutom vårt eget jobb och delar, faktiskt på någon annans grundprodukt. Största tillverkaren av automatlådor är japanska Aisin AW som levererar till många av världens bilfabrikanter t.ex. VW, Peugeot, Saab, Land Rover, Volvo, Opel, Porsche, Fiat, Ford och Toyota m.fl. En annan tillverkare är ZF i tyskland som är nära sammansvetsade med tysk bilindustri. Jatco är ytterligare en större japansk aktör. Därtill tillverkar flera biltillverkare sina egna automatlådor. Bland alla dessa är produktkvaliteten naturligtvis varierande, ändå strävar vi efter att lämna samma garanti på alla produkter. Ett växellådshaveri trots allt en av de dyraste bilreparationer man kan råka ut för, då måste vi ta kunden på allvar.  Det var några tankar om garanti – men som vi brukar säga; An uncompromising commitment to quality, always pays in the long term!

Ta det lugnt!

Ta det lugnt!