Vecka 21 – Skandinaviens automatlådecenter!

    
STM ligger på samma adress som systerföretaget STS, anrika Scandinavian Transmission Service AB. Det som är unikt med detta och som inte alla vet, är att ingen annan stans i Europa finns liknande kompetens samlad. STS är ett industriföretag som är organiserat för att hantera stora kunder. STS är sedan länge originalleverantör till Saab, Volvo, Opel samt nu också Renault och Kia. Tillsammans med STS skapar STM unika förutsättningar att erbjuda andra kunder samma höga kvalitet på produkten till ett försvarbart pris, oavsett märke och modell på din automatlåda. Det säger nästan sig själv att ett lite mindre företag som STM inte skulle ha samma möjligheter till att införskaffa provutrustning, specialverktyg och maskiner utan detta nära samarbete. Det är lite detta som är idén med STM, det lilla personliga företagets servicenivå och engagemang med det stora företagets resurser!
Skandinaviens automatlådecenter!

Skandinaviens automatlådecenter!