Vecka 22 – Kia + STM = sant!

STM har tillsammans med Kia Motors och systerföretaget STS tagit fram ett koncept för att på ett miljöriktigt sätt och till ett försvarbart pris erbjuda marknaden fabriksrenoverade automatlådor. Detta är riktigt kul tycker vi, eftersom Kia är ett av de snabbast växande bilmärkena i Europa. Vi har byggt en speciell web-portal för att verkstäderna på ett överskådligt sätt skall kunna se vad som finns i lager för omgående leverans. Redan nu täcks de vanligaste applikationerna av utbytessystemet men vårt färdiga lager av lådor för omgående leverans växer hela tiden. Intresset för vårt koncept har varit stort och lansering i andra länder har redan gjorts och fler länder står på tur. Håller du på med Kiabilar, ta då gärna en kik på vår svenska portal www.stmab.se/kia. Välkommen!

STM + Kia=sant

STM + Kia=sant