Vecka 32 – Äntligen tillbaka!

Välkomna tillbaka efter en förhoppningsvis skön sommarsemester. Även sedan man slutar skolan är det populärt att dela in verksamhetsåret i vår- och hösttermin. Vi kan konstatera att det varit en fantastisk vår och vi laddar nu inför hösten. För att bjuda på lite godbitar ur vår verksamhetsstrategi så kommer vi att satsa hårt på support till oberoende verkstäder samt hårdsatsa på vårt eget koncept Lokal Verkstadspartner. Vi kommer t.ex. att vara med på Automässan 2011, har du bilar som yrke, boka in den 19:e till 22:e januari redan nu (mer info kommer). Vi har under våren byggt upp ett i princip komplett utbytessystem till Kia och detta kommer promotas under hösten. Vi riktar också särskilda erbjudanden till auktoriserade Kia-verkstäder samt kommer delta i utbildningsaktiviteter för dessa. För VW-kunder kan vi berätta att vi förstärkt utbytesservicen för att minska stilleståndstiden. T.ex. finns ett flertal utbytesenheter till nyare VW Transporter på hyllan. På hemmaplan så kommer vår nybyggnation gå vidare för att förbättra kundservicen generellt och vi kommer förstärka beredskapen i vår egen verkstad.  Vi återkommer med mer info var det lider…

Automässan16[1]

Automässan 2008, bild Jorma Valkonen