Vecka 2 – Ny uppdaterad märkessajt!

I veckan smyglanserade vi vår nya märkessajt för Kia www.stmab.se/kia. Det blir nya lättnavigerade menyer och förenklingar för våra besökare, skall nämnas att den riktar sig främst till verkstäder men alla nyfikna är naturligtvis välkomna att kika in. För Kia har vi även en viss beredskap och erbjuder ett begränsat utbud av manuella växellådor, nytt är att dessa också går att se på sidan. Totalt sett växer vårt sortiment stadigt och fler och fler artikelnummer läggs på vårt färdigvarulager. Allt för att kundens stilleståndstid skall bli så kort som möjligt. Sist men inte minst vi vill än en gång påminna om mässdagarna nästa vecka. Fr.o.m. onsdag finns vi på plats i monter B09:61 på Svenska Mässa i Göteborg. Hoppas vi ses där! Vill du hålla dig uppdaterad så kommer vi försöka blogga från mässan varje dag och du kan kika på våra pressreleaser på MyNewsdesk/STM.

Vi ses där!

Kia Ceed