Vecka 4 – Summering och framtid!

Förra veckan var mycket iintensiv för STM:s mässteam. Totala besökarantalet på Automässan slutade på 18 110 personer och det var troligen alla utställare mer än nöjda med. Från vår sida saknade vi lite fler duktiga komponentleverantörer (annat än de namnkunniga stora med dominerande montrar). Det finns säkert många företag runtom som borde ta chansen att visa upp vad de kan. För egen del åkte vi hem uttröttade men med ett leende på läpparna. Vi har knutit många nya kontakter både med kunder och potentiella leverantörer, vi kan ärligt säga att stunderna till att vila fötterna var sällsynta. Hursomhelst kommer vi att vara på plats igen 2014 då mässan kommer gå igen! Här på hemmaplan är det full fart. Vi berättade ju i höstas om att vi höll på att bygga ut. Den stränga vintern, främst snömassorna gjorde att vi fick pausa några månader men nu är vi i full gång igen. Stålkonstruktionen har rests och vi kommer snart börja lägga tak. Vi siktar på att vara inflyttningklara till sommaren.

Stålkonstruktionen på plats!