Vecka 5 – På roadtrip likt en Michelininspektör!

Denna vecka har ett av våra STM-team varit på expidition. Precis som testteamen på Michelin en gång gjorde så har även vi börjat intressera oss för bra restauranger längs vägen. I Vagnhärad, längs E4:an några mil söder om Stockholm ligger just en sådat lunchhak. Man kör av motorvägen och kör max 5 minuter, när man kommit in i byn svänger man höger förbi stationen och där strax efter ladan på vänster sida ligger mackor & mat mm i en liten röd stuga (Stationsvägen 7). Maten är genuint hemlagad och det finns olika saker att välja bland. Vill man ha något rubust så finns snickarlåda som ”special” alla dagar. För 75 pix så ingår dagens, sallad, bröd och kaffe. Sist men inte minst så har vi miljön!!!! Restaurangen är inredd i klassisk 50-talsstil med bildelar och nostalica på väggarna. I hörnet längst in står den naturligtvis, juke-boxen. varm rekomnedation om du är i krokarna vid lunchtid, det är värt en liten omväg! Vem vet om några år kanske AutoMAT-guiden är lika känd som Michelinguiden :-).   

mackor & mat