Mässförberedelserna i full gång!

Vi håller som bäst på att förebereda mässan i Malmö nästa vecka. Intresset för Fordonsverkstad 2013 Sverige/Danmark synes verkligen på topp och vi väntar många intresserade besökare i vår monter.  Vi kommer att ha både tekniker och säljare på plats för att diskutera automatväxellådor med nya bekantskaper och naturligtvis gamla kunder. Själva montern delar vi med systerföretaget LBM Autoparts och hur det med deras mässförberedelser kan vi läsa om här www.lbmautoparts.se/nyheter. Nytt för denna mässa är att vi även kommer ha med en representant för Midland Oil som även kan hjälpa till och svara på frågor om växellådsoljor. För alla som besöker oss i monter E:06 den 16-17:e nästa vecka så finns möjlighet att diskutera automatlådeproblem med vår tekniker Peter över en kopp kaffe.

Hjärtligt välkomna!

Bilden är från Automessen i Oslo 2012